Privacyverklaring.

Privacyverklaring

Privacyverklaring van Naaiatelier ‘t Garenklosje – AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) – GDPR (General Data Protection Regulation)

Assen, 19 februari 2019

Dit is de aanvullende privacyverklaring op artikel 11 van de Algemene Voorwaarden van Naaiatelier ‘t Garenklosje conform AVG Wetgeving . ‘t Garenklosje is gevestigd in Assen aan de Oosterhoutstraat 36a. Het Kamer van Koophandel-nummer van ‘t Garenklosje is 001182339. Astrid Gilles is eigenaresse van ‘t Garenklosje, zelfstandig ondernemer zonder personeel en is als enige de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

‘t Garenklosje kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je opdrachten, als bedrijf, particulier of vereniging, plaatst bij  ’t Garenklosje. ‘t Garenklosje verwerkt de volgende gegevens:

  • Jouw Voor- en achternaam 
  • Jouw Adresgegevens
  • Jouw Telefoonnummer
  • Jouw E-mailadres

Waar worden je persoonsgegevens voor gebruikt

  • ‘t Garenklosje heeft jouw persoonsgegevens nodig om de door jou gewenste opdracht en/of bestelling te kunnen verwerken met als doel, jouw opdracht en/of bestelling aan jou te kunnen uitleveren, factureren en eventueel te versturen.
  • ‘t Garenklosje kan jouw opdracht en/of bestelling daardoor op correcte wijze afhandelen en je op de hoogte houden over de voortgang van jouw opdracht en/of bestelling.

Verstrekking van jouw persoonsgegevens aan derden

  • ‘t Garenklosje zal jouw gegevens nooit verkopen of ter beschikking stellen aan derden. De aan ‘t Garenklosje verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een eigen klantenbestand. De gegevens kunnen op een later tijdstip bijvoorbeeld nodig zijn voor een herhaal-opdracht of eventuele garantie of andere vragen met betrekking van een door jou geplaatste of gedane opdracht en/of bestelling.
  • “t Garenklosje zal de door jou verstrekte gegevens nooit zomaar doorgeven aan derden. Voor het versturen van briefpost of een pakket zal PostNL je naam en adresgegevens ontvangen, zodat ‘t Garenklosje briefpost of een pakket aan je kan versturen. 
  • Tenzij wettelijk verplicht, bijvoorbeeld Justitie, verstrekt ’t Garenklosje jouw persoonsgegevens aan geen enkele andere derden.

Beveiligingen

De website van ‘t Garenklosje is met de meeste vertrouwen, ondergebracht en gemaakt bij WordPress. Ook omdat WordPress  een hoogwaardig beveiligingsbeleid hanteert m.b.t. klantendata.

De website van ‘t Garenklosje heeft een SSL beveiligingscertificaat, SSL wordt doorgaans gebruikt voor het beveiligen van online betalingen, gegevensoverdracht en logins. Herkenbaar aan het hangslot voor de web-URL hetgarenklosje.nl en beginnend met https://

Jouw persoonsgegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaard en staan op een eigen PC. Deze PC is beveiligd met een gekochte, gerenommeerd anti virus programma. Jouw persoonsgegevens worden nergens “in the cloud” opgeslagen.

Internetverbinding loopt via  Ziggo en email wordt verstuurd en ontvangen via de goed beveiligde servers van ‘t Argeweb. Deze server is geoptimaliseerd en beveiligd conform de laatste (SSL) normen en de AVG wetgeving.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je heeft het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt telefonisch contact opnemen met Astrid Gilles 06-48143686 of een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen na garenklosje@home.nl. ‘t Garenklosje zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.